Novice

Betaplast na sejmu KOMOT (17.-19. maj 2023)!

Vabimo vas na sejem komunalne opreme, ravnanje z odpadki in vodne tehnologije!

Veseli nas, da lahko razstavljamo na edinem namenskem sejmu za komunalno opremo in vodne tehnologije v Sloveniji – KOMOT. Gre za enotno platformo za predstavitev raznolikih rešitev in inovacij s področja upravljanja komunal, oskrbe s pitno vodo in odvajanje voda.

Predstavljamo se z najnovejšimi rešitvami našega dolgoletnega dobavitelja iz Švice Georg Fischer Piping Systems. Sinonim za elektrovarilne obojke zadnja leta intenzivno razvija modularnost in interaktivnost svojega programa. Zelo znani so elektrovarilni aparati MSA v večih različicah, ki slovijo po zanesljivosti in dobrih uporabniških izkušnjah. Predstavili vam bomo različne vrste sedel oz. možnosti odcepov, saj ima GF na tem področju širok program s preverjenimi rešitvami. Zvezda naše postavitve pa bo edini plastični regulirni ventil za nadzor tlaka NeoFlow. Kako deluje ta ventil, se boste lahko prepričali s pomočjo demonstracijskega kompleta – krogotoka z vodo in različnimi upravljanimi ventili, s katerimi boste lahko umetno višali ali nižali tlak v cevovodu oz. spreminjali pretok.

Ker želimo celostno podpreti komunalna podjetja, inštalaterje in vzdrževalce distribucijskih omrežij, se predstavljamo tudi z nekaterimi drugimi proizvajalci.

Ritmo je vodilni italijanski proizvajalec varilne opreme in orodja za delo s cevovodi. V slovenskem prostoru predstavlja nakup te opreme odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Predstavili pa se vam bomo še z orodji za upravljanje s cevovodi angleške proizvodnje (Hy-Ram) in domišljenimi popravilnimi objemkami češkega proizvajalca IVE-tech.

Obiščite nas med 17. in 19. majem, na Celjskem sejmu, na razstavišču D04 in se prepričajte o naši ponudbi.

Vljudno vabljeni!

 

 

 

Prijavite se na e-novice

Oznake