Najem orodja in opreme

Najem orodja in opreme - kadar za svoje delo potrebujete najboljše pripomočke

Za potrebe inštalacije distribucijskega omrežja držimo vsa potrebna orodja, ki jih na vašo željo lahko tudi najamete. Glede na vašo aplikacijo vam lahko svetujemo in skupaj z vami ugotovimo, kaj najbolj potrebujete in katera možnost je za vas najugodnejša. Kadar gre za dela ali posege, pri katerih nakup orodja ni smiseln, vam sodelovanje z nami prinaša naslednje prednosti:

01

Vrhunsko namensko orodje.

Dobro poznamo tako orodja, ki jih ponujamo, kot različne aplikacije in potrebe s terena, zato vam lahko vedno ponudimo primerno orodje. GFPS poleg cevnih elementov proizvaja tudi lastne varilne stroje, ki sodijo v najvišji kakovostni razred in so primerni za varjenje vseh PEHD elementov v vašem omrežju.

02

Preverjena kakovost.

Vse naše aparate in orodja redno pregledujemo in čistimo. Vemo, kako pomemben je raven odrez, uspešno strganje in kakovostno varjenje za homogen zvar. Zato ne sklepamo kompromisov s kakovostjo. Naši stroji so umerjeni, naše orodje je nabrušeno in vzdrževano.

03

Prijazna storitev.

Naj gre za podroben pogovor o vašem delu ali sledenje materiala in orodij iz preteklosti, na našo ekipo se lahko vedno zanesete. Zavezani smo temu, da imate z našimi storitvami najboljšo izkušnjo in vam vedno z veseljem priskočimo na pomoč.

Stopite v stik z nami in si zagotovite primerno orodje za vaše delo!

Varilni aparati za elektrofuzijo (EF)

Cevni noži (d10-63, d50-110, d110-160)

Strgalniki, rotacijska strgala in turbo strgala

Cevna držala in vpenjalne naprave

Stiskalniki in hidravlična stiskala za stiskanje cevi

Orodja za odpravo ovalnosti

Ključi za navrtalna sedla

Ključi za mehanske hitre spojke

Druga specialna orodja za cevarstvo (po posameznih sistemih)

Stopite z nami v kontakt in se pogovorimo