Za projektante

Podpora projektantom plastičnih cevnih sistemov

Ker se zavedamo, kako pomembna je vloga projektanta za kakovostno končno izvedbo, vam v sodelovanju z našimi partnerji nudimo vso potrebno podporo.

Naša politika je zagotoviti projektantom vse potrebne informacije za preprosto, hitro in zanesljivo delo, zato:

01

Sveža znanja.

Neprestano se izobražujemo in usposabljamo na vseh področjih dela z našim materialom, od načrtovanja do izvedbe in upravljanja.

02

Reden stik.

Redno obiskujemo poslovne partnerje, projektne ekipe in posamezne projektante ter vas obveščamo o novostih, ki vam lahko pomagajo in olajšajo delo.

03

Usklajevanje.

Prirejamo klice, krajše sestanke ali poldnevne seminarje, na katerih predstavljamo naše ključne ugotovitve v zvezi z našimi izdelki, ker verjamemo, da to predstavlja dodano vrednost vašemu delu.

04

Izobraževanja.

Za načrtovalce plastičnih cevovodov v distribuciji, industriji ali na področju hladilne tehnike prirejamo podrobnejša izobraževanja oz. seminarje, kjer vas seznanimo z materialom in specifičnimi orodji za vaše delo.

05

Podpora.

Vsi projektanti, ki z nami sodelujejo, so deležni maksimalne podpore tako nas kot naših poslovnih partnerjev.

06

Gradivo.

Podpiramo vas z gradivom, ki ga potrebujete za uspešno načrtovanje, projektiranje in prehod v izvedbo: dokumenti, certifikati in potrdili o skladnosti ter fizičnimi izvodi katalogov po posameznih programih. Vodimo vas do spletnega portala za dostop do različnih projektantskih orodij.

Ali vas zanima posebna podpora, prilagojena vašemu specifičnemu projektu?

Hitra, interaktivna in prostodostopna podpora projektantom in načrtovalcem cevovodov iz plastike.

Da bi vam olajšali delo, smo na tem mestu zbrali nekaj orodij, ki vam lahko pomagajo pri načrtovanju plastičnih cevovodov. Za tehnično zahtevnejše projekte in posebno podporo pa vas vabimo, da se kadar koli obrnete na nas.