Izobraževanja

Redno organiziramo strokovna izobraževanja in delovne seminarje

V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji in dobavitelji redno organiziramo strokovna izobraževanja in delovne seminarje za naše partnerje, stranke in tudi za zunanje slušatelje, ki si želijo usvojiti najsodobnejših znanj na področju plastičnih cevnih sistemov in varjenja.

Tudi sami se redno izobražujemo. Usposabljamo se pri najboljših strokovnjakih po posameznih področjih in se zanašamo izkušnje in inovativnost naših dolgoletnih partnerjev iz Švice, Nemčije, Italije in Anglije. Usvojena znanja prenašamo tistim, ki so pripravljeni v slovenskem prostoru delati bolje in ustvariti več. Izobraževanje je del našega poslanstva in v minulih nekaj letih smo gostili slušatelje več kot 30 slovenskih podjetij (komunalna distribucija in vodooskrba, tehnologija priprave in obdelave vode, industrijske napeljave, načrtovanje in projektiranje cevovodov iz plastike itd.).

Vrste izobraževanj

Prirejamo naslednja izobraževanja:

Previous slide
Next slide

LEVEL 1 delovni seminar za varilce plastičnih cevovodov s certifikatom +GF+

2-dnevni seminar o osnovnih zakonitostih plastičnih cevnih sistemov in njihove uporabe po smernicah DVGW s praktičnim preizkusom in pisnim testom.

Previous slide
Next slide

Cevni sistemi iz plastike v distribucijskih omrežjih

1-dnevni seminar o osnovnih zakonitostih plastičnih cevnih sistemov in njihove uporabe (s praktičnimi primeri).

Previous slide
Next slide

Seminar za projektante plastičnih cevnih sistemov

1-dnevni seminar je namenjen vsem načrtovalcem plastičnih cevovodov v distribuciji ali industriji in vsebuje tudi predstavitev spletnih orodij za projektivo in načrtovanje.

Previous slide
Next slide

Cevovodi iz plastike v hladilnih sistemih in +GF+ COOL-FIT 2.0 in 4.0

2-dnevni seminar; poglobljeni vpogled v prednosti plastičnih inštalacij za hlajenje, zakonitosti uporabe materiala in praktična ponazoritev, referenčni primeri.

Previous slide
Next slide

Priložnostna izobraževanja za predstavitve novih izdelkov in tehnologij

Pol-dnevni seminar, lahko tudi gostovanje na lokaciji.

Prijava na izobraževanje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec cursus risus ac quam suscipit, sed ornare augue maximus. Nulla quam nibh, posuere ut nibh id, tempor tempor nunc. Morbi a arcu pellentesque, imperdiet mi id, pulvinar libero. Praesent ut ipsum non nulla rhoncus consequat. Etiam sodales velit vitae venenatis fringilla.

Iz seznama izberite izobraževanje, na katerega se prijavljate.