Orbitalum

Visoka natančnost, moč in robustnost

Orodja nemškega proizvajalca Orbitalum odlikujejo visoka natančnost, moč in robustnost ter enostavnost in varna uporaba. Izdelki za varjenje, poravnavo in rezanje so visoko učinkoviti in izdelani po najnovejših standardih.

Natančnost

Raven rez brez deformacij in ponovljiva priprava konca cevi sta nujna za postopek orbitalnega varjenja. Visoko-natančne naprave in potrošni materiali so na voljo za cevovodno industrijo in za različne vrste distribucij. Orbitalni varilni sistemi omogočajo natančno, dokumentirano in varno varjenje vsakršnih sistemov.

Moč

Vzdržljivi, robustni in zmogljivi stroji omogočajo neprekinjeno in učinkovito uporabo za posamezno aplikacijo. Orbitalum – rešitve na področju orbitalnega varjenja za profesionalno uporabo in tudi v zahtevnih pogojih.

Enostavnost

Ker je industrija čedalje bolj kompleksna in zahtevna, se Orbitalum Tools GmbH osredotoča na sisteme in stroje, ki so ergonomski, prijazni za uporabnika in izdelani posebej za končne stranke. Intuitivno vodenje in poenostavljena servisna diagnostika omogočata hitro prakso in učinkovito dokončanje.

Primeri uporabe Orbitalum

Iz trgovine

Želite pravo orodje za svoje potrebe?