Podpora projektantom plastičnih cevnih sistemov

 

 

 

 

Ker se zavedamo, kako pomembna je vloga projektanta za kakovostno končno izvedbo,

vam v sodelovanju z našimi partnerji nudimo vso potrebno podporo.

 

 

Naša politika je zagotoviti projektantom vse potrebne informacije za preprosto, hitro in zanesljivo delo, zato:

 

  • se neprestano izobražujemo in usposabljamo na vseh področjih dela z našim materialom, od načrtovanja do izvedbe in upravljanja;

  • redno obiskujemo poslovne partnerje, ekipe za projektivo in posamezne projektante ter jih obveščamo o novostih, ki jim lahko pomagajo in olajšajo delo;

  • prirejamo krajše sestanke ali poldnevne (delovne) seminarje, na katerih predstavljamo naše ključne ugotovitve v zvezi s projektantskim delom in našimi izdelki, ker verjamemo, da to predstavlja dodano vrednost vašemu delu;

  • so vsi projektanti, ki z nami sodelujejo, deležni maksimalne podpore tako nas kot naših poslovnih partnerjev;

  • vam je na voljo vse gradivo, ki ga potrebujete za uspešno načrtovanje, projektiranje in prehod v izvedbo (dokumenti, certifikati in potrdila o skladnosti, fizični izvodi katalogov po posameznih programih ter dostop do različnih spletnih portalov s projektantskimi orodji).

 

 

 

Hitra, interaktivna in prostodostopna podpora projektantom in načrtovalcem cevovodov iz plastike

 

Da bi vam olajšali delo, smo na tem mestu zbrali nekaj orodij, ki vam lahko pomagajo pri načrtovanju plastičnih cevovodov. Za tehnično zahtevnejše projekte in posebno podporo pa vas vabimo, da se kadar koli obrnete na nas.

 

  • Spletna stran Georg Fischer Piping Systems International združuje ogromno gradiva, ki je prostodostopno in vedno na voljo za prenos ali pregled. Podrobneje si lahko npr. ogledate VSAK izdelek iz našega programa, če v iskalnik v desnem zgornjem kotu vnesete 9-mestno kodo katerega koli izdelka (npr. 753911611 za elektrovarilno obojko iz PE ali 161546067 za ventil iz PVC-U), se vam odpre spletna stran s sliko, vsemi tehničnimi podrobnostmi, lastnostmi in pretočnimi dokumenti ter v nekaterih primerih celo videi.

  • Spletna stran za vsak posamični artikel ponuja tudi možnost prenosa podatkovnice (oranžni gumb Data Sheet) pregleda natančnih mer (klik na oranžno ravnilo Measurements) in celo prenos CAD podatkov (oranžni gumb CAD). Slednji vam v novem zavihku odpre prostodostopni CAD portal z že odprtim izbranim artiklom (161546067) vašega iskanja. Tam si lahko izdelek podrobneje ogledate vektorsko (v prostoru) in ga prelijete na svoj računalnik, in to v poljubnem formatu (CAD System, Direct Insert).

  • Isti CAD portal lahko uporabljate bodisi za pretok posameznih vsebin, lahko pa se tudi brezplačno prijavite v portal (login zgoraj desno) in ga uporabljate za pretok podatkovnih paketov po celotnem programu. Preprosto izberite jezik (npr. angleščino), cevni program (npr. Utilities za distribucijo ali Industry PVC-U) in CAD format (DWG ali STEP). Lahko pa tudi iščete posamezne artikle po posameznih programih (Product Groups) v levem stranskem meniju.

  • Prostodostopni pa je tudi BIM & Plant Design software center, to je brezplačni portal (na voljo z brezplačno prijavo), ki drži uporabne podatke za projektante, arhitekte in načrtovalce, in sicer v treh prevladujočih softwarskih sistemih, tj. Autodesk Revit za BIM, Intergraph, Aveva in AutoCAD Plant 3D za Plant Design ter Trimble SketchUP za modeliranje v 3D.

  • Projektantom hladilnih omrežij (za sekundarno ohlajevanje z uporabo glikola ali prezračevanje) je na voljo tudi Cooling Tools, natančneje Cooling Tool-Box, ki za polni in brezplačni dostop zahteva registracijo, nato pa omogoča prenos ZIP-datotek in uporabo na osebnem ali delovnem računalniku.

 

 

 

Ali vas zanima posebna podpora, prilagojena vašemu specifičnemu projektu?

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih